24 Kas 2011

NERDEYİM BEN?

Allahım, nerdeyim ben bile bilmiyorum...bana artık nerelerdesin diye soranlara bu cevabi verir oldum.İki ayda beni tırlattıran velilere neler diyesim varda neyse....azcık topluma ayak uydurun yaaa.... biz kadınlarda çok zorrrrrrrruz ama çok zorrr(hele 41 i birden)
AAAAbelirtmedim dimi sınıf annesiyimde(kafayı toplıcam bi dakika)
İlk önce duyduğumda pek bi hoş şeyler düşünmüştüm...ama olsun çocukların sevgisi yetiyor,zeynep anne hatta cici anne diyen bile var:))) tabiiki oğlum bu durumdan hoşlanmayan taraf :)çoğu bitti bir tek projektör kaldı...ayyy onuda NOEL BABA dan mı istesem:))sanyo markada olur:))öf neyse diğer koşturmalarım hiç saymıyayım çünkü benim rutinim oldu....bu tempoyada az erisek ya yok oda olmuyor:(

Yarım işlerimi tamamlamaya karar verdim...hayır yoksa ortalıkta kaldılar ondan yani ,zira göz altlarım çöktü vallahi(ama güzellğinden bir şey kaybetmedim hiç :)))) ....boyarken uyuyorum resmen,olsun  mum eskitme ya hata kaldırır:)
Bitmiş halinin fotoğrafı yok.bugünde hava kötü,yarın diyeyim hemde merak edin:)

4 yorum:

ozlems.corner dedi ki...

Evet canımcım nerelerdesin???

aksungur46 dedi ki...

zeynebim bu kadar çok yorma kendini,enerjini bitirme daha çokkkk işin var.evladın koşturması hiç bitmez allahta bitirmesin.çok öptüm canım kızım

cafenoHut dedi ki...

evet şu anda merak içindeyim.....

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Oh! Neyse geldin ya sonunda...
Güzel arkadaşım, velilerle uğraşmak çok zor. Hele de böyle eksik tamamlıyorsanız... Kolaylıklar diliyorum canım sana. Vee merakla bekliyorum bu projein sonucunu:)
Sevgiler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...