27 Şub 2011

                                 sürünüyorum ama durmak yok...
ben ve keçi gribi inatlaşıyoruz.bide yirmilik dişim hortladı,ama hiçbirşey yıldıramaz beni....

cam boyamaya devam.......bu kaseyi çok ucuza aldım.3 tl bile değildi ,ben böyle ucuz ve boyanabilen şeyler buldum mu hiç kaçırmam.....

bu tepe home dan alınan güllü peçeteyide çok seviyorum ,bundan yapmadığım bişey kaldı mı bilmiyorum,diğerlerinide sonra yayınlarım artık......hoşçakalınnnnnnnn:)))  

14 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

ben bu peçeteyi biryerden hatırlıyorum benim evimin en güzel tepsisinde de var:) her gören hayran oluyo tepsime zeynep:))

zeynep bayram dedi ki...

evet canım,çok tutuluyor bu desen:))öptümmm.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Oy oy bu ne güzelliktir böyle... Bu peçeteye bayılıyorum ama ne zaman gitsem bulamıyorum Tepe'de.
Ben de bu ara cam kase boyuyorum. Sen kaç katta kapattın? Yani bembeyaz olmasını sağlamak için kaç kat boyadın? Ben 3-4 kat boyadığım halde hala arkadan parmaklarımı görebiliyorum:) Ponpon fırçaya çok az boya alarak boyayacaksınız demişti ya Ece, acaba ben fazla mı abarttım:) Bir de neyle vernikledin? Ben kararsızım, sprey mi yapsam,sır vernik mi diye...
Eline sağlık canım, bayıldım buna. Bekliyorum devamını.
Sevgiler.

zeynep bayram dedi ki...

serapcım,elimde bundan az kaldı.o kadar çok kullandım ki bu peçeteyi,ama istersen sana bundan bir tane yollarım fotokopisini çektirip kullana bilirsin canım..
ben 4-5 katta kapatım ,ama enamels in inci beyazı var(sedefli bir beyaz,türesin hanım kanal b de keseyi onunla bulamıştı)o daha iyi netice veriyor.
vernik cam işinde deneyimsizim diye bilirim....kavanozlar folk art mat spreylendi ama sevmedim,ece nin kavanozları gibi verniklicem bunu ve kavanozları bir kaç bişeyler daha biriktiriyorum arkadaşları tolayıp sır vernik partisi vapıcam.))keşke yakın olsaymışız:((

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Canım, çok teşekkür ederim. Tepe'ye bakmaya devam edeyim ben. Sana hiç zahmet verdirmeyeyim:) Anladııım, ilk fırsatta inci beyazı alınacakmış:)
Sır vernikle verniklenince, kullanırken hiç sorun çıkmıyormuş. Evet keşke yakın olsaydık... Sır vernik yaptıktan sonra, deneyimlerini de yaz canım:)
Çok öptüm.

nazo dedi ki...

Çok çok güzel olmuş. Bu peçeteden yaptığın tepsiye de bayılıyorum zaten.. Ellerine sağlık Zeynepcim..

zeynep bayram dedi ki...

nazo....çok teşekkürler,zekli kişilerden beğeni alınca çok mutlu oluyorum.herkese çokkkkkkk merciiiiii:)

nehircce dedi ki...

Yaaa Zeynep artık kıskanıyorummm ama :)) eline sağlıkk yine çok başarılııı :)

meralhobiart dedi ki...

Merhaba Zeyno bloğun ve yaptıkların çok güzeller ellerine sağlık canım seninle arkadaşım marifetli peri sayesinde tanıştım bende ziyarete beklerim.

görüşmek üzere hoşçakal

Rimma dedi ki...

Merhaba Zeynep!Birkaç gün önce blog arkadaşımdan blog ödülü aldım,şimdi onu 15 arkadaşımla paylaşmam lazım.Ben de seni seçtim,blog ödülü sana hediye etmek istiyorum.Lütfen blogumu ziyaret edip ödülünü al.
Sevgiler,Rimma

Şehnaz dedi ki...

aman allahım bu na kadar güzel bir kase olmuş...anlatsan azcık olmazmı..yoksa plastikten yapılan bir kasemi..sanki görmüş gibiyim..ama biraz bilgi verirsen çooook sevinirim..sevgiler canım..

zeynep bayram dedi ki...

şehnaz_ teşekkürler..plastik değil cam ,buna benzer çalışmalar olucak fotolu ve anlatımlı...

Reyes ♥El telar de mi abuela♥ dedi ki...

Ohhh...es FANTÁSTICO!!!

hobivakti dedi ki...

Bu peçeteden bendede var. :)

Kase harika görünüyor. Ellerine, emeğine asğlık.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...