29 Oca 2011

                      anne okul ne zaman açılıcak?

Resim yazısı ekle
         Benim tatillerden nefret eden oğlum şimdiden bu soruyu belki yüzkere sordu.tabiki duyduğuda pek hoşuna gitmiyor.allahtan yakınımızda oturan sınıf arkadaşları var,biz anneleri onlara sürpriz kahvaltılar planladık ,birde kültür merkezine çok güzel oyunlar gelmiş,gitmeden olmaz.di mi?
Aslında uzun bir süredir ne yazıyorum nede izlemekte zevk duydğum blog arkadaşlarıma yorum bırakabiliyorum,olaylar şöyle gelişti efemmm önce evdeki bilgisayarımız bozuldu dahatamirciye bile gitmeden yedekte bekleyen laptop uda hallettik biz teknoloji canavarı kişiler,neyse laptop iyileşti....şimdi onunla idare ediyoruz.(not:fotoğrafdaki dolma parmaklı arkadaş yeteneğini her yerde konuşturur.)

7 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Canım ben de seni merak ediyordum. Bugün aklıma gelmişti bir ara mesaj atacaktım sana ama sonra çıkmış aklımdan. İyi olduğunuza sevindim canım. İyi tatiller, görüşmek üzere.

Not: Bloguna da biraz zaman ayır lütfen:) Hem yeni yazılar bekliyorum, hem de biraz değişiklik yap blogunun temasında. Biraz karışık görünüyor. Orta bomboş, yazılarve gadgetlar kenarlarda.

zeynep bayram dedi ki...

serap cım merhaba,bende senin sayfanı açamıyorum yine şimdi yine deniyim.bende pek memnun değilim aslında bloğun görünüşünden ama bişeyler yaparken genelde bozuyorum:)))zaman ayırıcam canım.....

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Hala açılmıyor mu sayfam? Firefox ile dene lütfen.

Bloger tasarımdan, bloggerın kendi şemaları ve arka planlarından kullanırsan birşey olmaz sanıyorum. Yakın olsak, ya da görüşebilsek, seve seve yardımcı olurdum.

zeynep bayram dedi ki...

serapcım,sağol canım,aklıma bişeyler takılırsa sana mail atarım.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Tamam canım:)

Ece Aymer dedi ki...

Merhaba tatlı Zeynep,
Blogumu ilk takip edenlerden biri olarak senin yerin bende apayrı...Yine çok güzelşeyler yazmışsın bana çok teşekkür ederim...Bloglar arası gezinmeye pek vaktim olmuyor ama senden her mesaj gelince mutlaka yazdıklarını girip bir kere okuyorum...İnşallah İstanbul'da tekrar görüşmek üzere....

zeynep bayram dedi ki...

evet tekrar görüşürüz inşallah hem belli mi olur belki biz bir Ankara yaparız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...