27 Nis 2011

dekopaj resimleri....
sevgili  marifetli peri bloğu sahibi serap cım bu hoş fikrin sahibi..
Bütün iyi niyetimizle, sizin için toplandık:)

BAŞLIYORUZ!
Bloglar kapandığında ben ne yaptım? Yeni bir blog açtım :) 
DEKUPAJ RESİMLERİ (http://dekupajresim.blogspot.com/)Bizim gibi hobiyle uğraşan arkadaşlarımın en büyük derdi güzel dekupaj resimlerine ulaşmak. Ben de düşündüm ki, arşivimizdeki ve internetten bulduğumuz resimleri ihtiyacı olan arkadaşlarımızla paylaşabiliriz. Paylaşabiliriz diyorum çünkü, elinde çok, güzel ve özellikle büyük resimler olan arkadaşlarımı yazar olarak ekleyeceğim. Eğer sizin de elinizde resimler var ve paylaşmak isterseniz, bana serapygungor@gmail.com adresinden ulaşıp, e mail adresinizi bırakmanız yeterli. Eğer "ben yazar olmak istemiyorum ama resimlerimi paylaşabilirim" diyorsanız. Resimlerinizi gönderin, biz yayınlayalım.
Bazı arkadaşlarıma yazar olmayı teklif ettim ve kabul ettiler. Dekupaj Resimleri blogumuzda yayın yapacak arkadaşlarımızın listesi aşağıdadır. Listeye eklenmek isterseniz yorum bırakarak ya da mail atarak bana ulaşabilirsiniz.
Artık bloglar da açıldığına göre, yeni blogumuzda yayınımıza başlayabiliriz. Dekupaj Resimleri blogumuzda da bizi yalnız bırakmayacağınızı umuyoruz. 
1Mayıs'ta yayınımıza başlıyoruz...
Herkese sevgiler...

1. Marifetli Peri
2. Herşeyden Azıcık
3. Filiz
4. Meral Hobiart
5. Fidoş
6. Ruşyena
7. Zeynep Bayram
8. Meral Sanatevi

Not: Bu blogdan herkesin haberdar olabilmesi için sık sık yenileyeceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Dileyenler bloglarında duyurabilirler. Duyuru yapanlara şimdiden teşekkürler.

26 Nis 2011

AHŞAP BOYAMA KAŞILIK...

ka-şık-lık...
bu aralar daldan dala atlamaktayım(hangi ağaç taşırsa artık):)salonumu yenilemeye çalışıyorum,anneler günü için boyama çalışmaları,çocuğun 23 nisan provaları,yok kıyfetlerin sorunu,birde araya spor sıkıştırdın mı .....eee bu gün naptın? diyen kocanın başını şişirirsin:) .....kadın olmak zor zanaat
biliyorum alt tarafı bir kaşıklık için üç fotoğraf çok fazla,yeni makina denemeleridir.ve anladım ki bu iş beni aşar.....

12 Nis 2011

bende geldimmmmm.....                                
çok bekledim,inatla ama olmadı dayanamadım.değiştirdim dns ayarlarımı.....ama çok özlemişim...ne yapalım bizi bu hale düşürenler hak ettiklerini bulurlar.            
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...